Slut med dyrehår overalt!

Allan Sørrig er en succesfuld iværksætter i Danmark. Som mangeårig hundeejer har han oplevet, hvordan hundehårene sætter sig fast alle steder i hjemmet og i bilen samt i hundekurve og på ens eget tøj.

Efter en mislykket søgning efter løsninger til fjernelse af dyrehår i bilen og i hjemmet, startede han udviklingen af sit eget produkt. Han fandt inspiration inden for mundstykker til støvsugere. Desværre var der ikke et mundstykke som virkelig gjorde arbejdet, især fordi lejer og hjul og børster hurtigt blev filtret ind i hårene, men også fordi de typisk er baseret på selve suget.

Efter mange forsøg med forskellige materialer fandt han frem til et støvsugerhoved som kan trække og suge hårene ud af selv de mest genstridige materialer så som bil- og filtmåtter, møbler og der, hvor dyrene befinder sig mest: hundekurve og tæpper.

FurEater støvsuger mundstykket havde set dagens lys, og i dag har Allan taget patent på løsningen og den sælges i 20 lande. FurEater virker lige godt til hunde- og kattehår, og arbejder man med heste kan den også med fordel anvendes til hesteunderlag og tøj.

Udover at være den mest effektive måde at fjerne dyrehår på, så bidrager FurEater også til miljø og bæredygtighed. Den er nærmest uopslidelig og støvsugning kan gøres hurtigere og er derfor også strømbesparende. 

FurEater virker på alle tekstil-overflader og er nænsom. Den kan tages med i bilen, når den skal vaskes og støvsuges nede ved bilvasken. Den er nem at montere og virker naturligvis også mod andet genstridigt snavs som sætter sig fast i tekstilerne. Den kan påmonteres alle støvsugere med 32 og 35 mm rør som udgør langt de fleste støvsugere.

Succesen med FurEater har medført, at Allan i dag arbejder videre med et støvsugerhoved til større flader. Samtidig har det vist sig, at den nuværende model også kan anvendes som fnugbørste til tøj, så mon ikke en mindre håndtaske model en dag ser dagens lys.

IMG_3782.JPG