> Hvilke støvsugere passer FurEater til?

FurEater kan benyttes med alle normale støgsugere, som har en rørdiameter på 32 mm eller 35 mm. Såfremt din støvsuger anvender en anden type rør, kan du benytte en FurEater sammen med en adapter.

Klik her for at se en liste over støvsugermærker, som passer til FurEater

> Hvordan bruges FurEater?

FurEaters patenterede gummilameller fjerner effektivt dyrehår og anden snavs – fra biler, møbler, tæpper og tøj. Sæt den på støvsugeren eller brug den i hånden og træk FurEateren i gentagne små forsigtige ryk mod dig.

> Kan jeg bruge FurEater uden en støvsuger?

Ja. FurEater er også velegnet til brug i hånden uden støvsuger – fx. til at fjerne dyrehår fra tøj. Træk FurEateren forsigtigt i gentagne små ryk mod dig.

> Skal FurEater vaskes?

FurEater bør rengøres regelmæssigt for at sikre optimalt resultat og undgå sorte linjer på lyse tekstiler. Vask i varmt vand og sæbe og lad det tørre.

> Kan jeg bruge FurEater med bilvask-støvsugeren?

Ja. Med FurEaters Car Wash adapter, kan du tilslutte din FurEater – eller andet tilbehør med Ø35 mm – til det store fugemundstykke, som anvendes på de fleste tankstationer og bilvaske.

> Virker FurEater på glatte gulve?

Ikke rigtigt. FurEater er udviklet til at fjerne dyrehår og anden snavs fra tekstiler – fx i biler, på møbler, tæpper og tøj – ved at trække FurEateren i små ryk. De små patenterede gummilamellers udformning gør, at FurEater ikke er velegnet til at skubbe fremad, som man normalt gør ved støvsugning af gulve. På glatte gulve vil de bløde lameller endvidere yde modstand, hvilket vil besværliggøre arbejdet.

> Hvor kan jeg købe en FurEater?

FurEater forhandles af forhandlere over hele landet. Find din nærmeste forhandler her:

> Kan man bruge FurEater til hestehår?

Ja. Faktisk bruger mange hesteejere FurEater til at fjerne hestehår fra ridetøj, sadler og dækken inden vask.

> Jeg er ikke tilfreds, kan jeg få mine penge tilbage?

Kontakt din forhandler hvis du har problemer med at bruge din FurEater. Ofte skyldes problemer forkert brug af produktet.

Lever produktet alligevel ikke op til dine forventninger kan du få dine penge retur inden for 14 dage efter købet mod forevisning af din kvittering.

Har du købt din FurEater her på sitet kan du returnere produktet til os sammen med din kvittering og en beskrivelse af dit problem, hvorefter vi vil returnere pengene til dig.